• Newbie
FowerOTY AirPods poklopac kućišta, meki silikonski zaštitni poklopac s kopčom za žene muškarce kompatibilne s Apple Airpods -om 2.

FowerOTY AirPods poklopac kućišta, meki silikonski zaštitni poklopac s kopčom za žene muškarce kompatibilne s Apple Airpods -om 2.

HRK 2.00

【Paket uključuje】 - OU dobit će poklopac kućišta 1 x Air Pods, 1 x kopča. Možete se objesiti na bilo kojem mjestu koje želite i ne morate brinuti da će Air Pods izgubiti. 【Točno podudaranje】 - točno kompatibilno s Air Pods 2018 i Air Pods 2019. Precizni izrezi za jednostavan pristup svim funkcijama bez ikakvih smetnji. 【LED vidljivo】 - S posebno obrađenim tankim zidom od 0,25 mm, možete provjeriti status indikatora u bilo kojem trenutku. Nadograđeni dizajn šarki omogućava da se slučaj potpuno otvori bez da se lako pukne. 【Visokokvalitetni materijali】-s površinom kože i laganim, vrhunskim mekim silikonskim materijalom nudi potpunu zaštitu od ogrebotina, slučajne kapi, udarcima i udarcima bez dodavanja masnog dijela. 【Jednostavan za upotrebu】 - Nema potrebe za uklanjanjem futrole za žičanu ili bežičnu punjenje. Dizajn donjeg utikača prašine održava priključak za punjenje čistim i zapečaćenim kada se ne koristi. 【Paket uključuje】 - OU dobit će poklopac kućišta 1 x Air Pods, 1 x kopča. Možete se objesiti na bilo kojem mjestu koje želite i ne morate brinuti da će Air Pods izgubiti. 【Točno podudaranje】 - točno kompatibilno s Air Pods 2018 i Air Pods 2019. Precizni izrezi za jednostavan pristup svim funkcijama bez ikakvih smetnji. 【LED vidljivo】 - S posebno obrađenim tankim zidom od 0,25 mm, možete provjeriti status indikatora u bilo kojem trenutku. Nadograđeni dizajn šarki omogućava da se slučaj potpuno otvori bez da se lako pukne. 【Visokokvalitetni materijali】-s površinom kože i laganim, vrhunskim mekim silikonskim materijalom nudi potpunu zaštitu od ogrebotina, slučajne kapi, udarcima i udarcima bez dodavanja masnog dijela. 【Jednostavan za upotrebu】 - Nema potrebe za uklanjanjem futrole za žičanu ili bežičnu punjenje. Dizajn donjeg utikača prašine održava priključak za punjenje čistim i zapečaćenim kada se ne koristi.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe