• Newbie
Prijenosni precizni i izdržljivi analogni higrometar-mjerač vlage bez napajanja za unutarnju i vanjsku kućnu upotrebu

Prijenosni precizni i izdržljivi analogni higrometar-mjerač vlage bez napajanja za unutarnju i vanjsku kućnu upotrebu

HRK 313.68

Proizvod je mini veličine, jednostavan za upotrebu i rukovanje, ima visoku preciznost, vrlo precizna mjerenja te je lagan i prenosiv. Proizvod je vrlo izdržljiv i koristi se kao analogni higrometar, koji je vrlo pogodan za inkubatore, broodere, kućice za ptice i kaveze. Gornji dio proizvoda izrađen je u prozirnom dizajnu, skala brojčanika je jasna, a mjerni podaci jasni su na prvi pogled. Koji se široko koristi u staklenicima i bilo kojim drugim unutarnjim i vanjskim prostorima. Što je prikladno i jednostavno za korištenje. Proizvod je mini veličine, jednostavan za upotrebu i rukovanje, ima visoku preciznost, vrlo precizna mjerenja te je lagan i prenosiv.Proizvod je vrlo izdržljiv i koristi se kao analogni higrometar, koji je vrlo pogodan za inkubatore, broodere, kućice za ptice i kaveze.Gornji dio proizvoda izrađen je u prozirnom dizajnu, skala brojčanika je jasna, a mjerni podaci jasni su na prvi pogled. Koji se široko koristi u staklenicima i bilo kojim drugim unutarnjim i vanjskim prostorima.Što je prikladno i jednostavno za korištenje.Specifikacija : Materijal : Plastika stil : ručni upotreba : Unutarnji vanjski prostor teorija kućne upotrebe : higrometar Vrsta zaslona : analogna Veličina zaslona : 2,0-3,9 inča Model : 20-50 Sadržaj pakiranja : 1 * higrometar Napomene : zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju proizvoda. Jamčimo da će stil biti isti kao što je prikazano na fotografijama.Zbog ručnog mjerenja i različitih metoda mjerenja, dopustite odstupanje od 1-3 cm.Instrument se koristi za mjerenje temperature, vlažnosti, atmosferskog tlaka i drugih parametara okoline.

Deklarirane specifikacije

Material:
Plastic
Style:
Handheld
Usage:
Indoor Outdoor Home Use
Theory:
hygrometer
Display Type:
Analog
Screen Size:
2.0-3.9 inches
Model:
H-50
Packing Content:
1* hygrometer:
Notes:
Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation. Thanks!:
The product is used to measure the temperature, humidity, atmospheric pressure and other parameters in the environment. :

Dopuna robe