• Newbie
Syh & aqye papige igračke, gudačke igračke papige viseće se grickajući igračka za žvakanje za budgie, kockatiels, conare, mali papagaj

Syh & aqye papige igračke, gudačke igračke papige viseće se grickajući igračka za žvakanje za budgie, kockatiels, conare, mali papagaj

HRK 0.33

Pomozite u mljevenju kljuna kako bi se spriječilo da postane predugo da papiga pravilno jede. Također smanjite pritisak, spriječite da papige postanu pritisnute i viču ili ugrize. Usvajanje vrhunskog plastičnog materijala, siguran je, otporan na ugriz, ekološki prijateljski i netoksičan. S ukrasnim perjem, ne samo da može biti igračka za grickanje ptica, već se može koristiti i kao ukras za ptice. Šareni dizajn izgleda, bolje privući ptičju pažnju. Neka ptice vole igrati i uživaju dugo zabavljati se. Jednostavan za ugradnju, uz kuku, može se objesiti na kavez za ptice. Povežite se na vrh kaveza pomoću pokretne kuke. Pomozite u mljevenju kljuna kako bi se spriječilo da postane predugo da papiga pravilno jede. Također smanjite pritisak, spriječite da papige postanu pritisnute i viču ili ugrize. Usvajanje vrhunskog plastičnog materijala, siguran je, otporan na ugriz, ekološki prijateljski i netoksičan. S ukrasnim perjem, ne samo da može biti igračka za grickanje ptica, već se može koristiti i kao ukras za ptice. Šareni dizajn izgleda, bolje privući ptičju pažnju. Neka ptice vole igrati i uživaju dugo zabavljati se. Jednostavan za ugradnju, uz kuku, može se objesiti na kavez za ptice. Povežite se na vrh kaveza pomoću pokretne kuke. Specifikacija : 1.Help za mljevenje kljuna kako bi se spriječilo da postane predugo da papiga pravilno jede. Također smanjite pritisak, spriječite da papige postanu pritisnute i viču ili ugrize.2.Adopiranje vrhunskog plastičnog materijala, sigurno je, otporan na ugriz, ekološki prijateljski i netoksičan.3. S ukrasnom perom, ne samo da može biti kao ptica Igračka za ugriz, ali se također može koristiti kao ukras za ptice. Neka ptice vole igrati i uživaju u zabavi dugo. Spojite na vrh kaveza pomoću pokretne kuke.Item Tip : žvakaće igračka s usisnim kolačima : akril + metalna visina : cca. 39.5cm/15.6inpurse : igračka za ptice grickanje, žvakanje i igranje.PACKAGE LIST : 1 X igračka ptica.

Deklarirane specifikacije

1.Help to grind the beak to prevent it from becoming too long for the parrot to eat properly. Also reduce pressure, prevent parrots from getting depressed and yelling or biting.:
2.Adopting of premium plastic material, it is safe, bite resistant, eco‑friendly and non‑toxic.:
3.With decorative feather, not only can be as a bird biting toy, but also can be used as a bird cage ornament.:
4.Colorful appearance design, better to attract bird's attention. Make birds love to play and enjoy having fun for a long time.:
5.Easy to install, with hook, can be hung onto the bird cage. Connect to the top of cage using the movable hook.:
Item Type:
 Chew Toy with Suction CupMaterial
Package List:
1 x Bird Toy

Dopuna robe