• Newbie
Stamesky Garden Cvjećarski pojas za žene i muškarce. Alatni pojas za električara, stolara i konstrukcije. Kožni pojas alata.

Stamesky Garden Cvjećarski pojas za žene i muškarce. Alatni pojas za električara, stolara i konstrukcije. Kožni pojas alata.

HRK 3.33

Ludi konj kože pune žitarice. Napravljeno u SAD -u ili uvezeno. Zatvaranje kopča. Samo ručno pranje. Ručno izrađeni i stilski vrtni alat : Ovaj vrtlarski pojas za žene i muškarce idealan je za organiziranje vaših alata. Džepovi i vrećice : ženski pojas za vrtlarstvo za žene s 3 funkcionalna džepa, uklonjiva kožna vrećica i držač grabeža. To je idealan vrtlarski pojas za žene s džepovima. Vrtna torba omogućuje jednostavan pristup alatima, a pritom ih čuva. Naš vrtni pojas alata bitan je alat za bilo koju cvjećaru. Cvjećarski pojas nudi udoban način za nošenje vrtlarnih alata i pruža jednostavan pristup njima, a pritom ih organizirajte. Ovaj alatni pojas savršen je pojas za vrtlarstvo. 100% kožni vrtni alatni pojas : pojas alata za žene i muškarce izrađen od gornje kože. Ovaj elegantni kožni remen za alat dat će vam trajni pojas za torbicu s alatima koji će graciozno ostariti s vremenom. Idealni pokloni za vrtlarstvo za ženu i muškarce : Kožni pojas alata savršen je vrtlarski poklon u svijetu vrtlara. To je elegantan i promišljen poklon za ljubavnika vrta. Bez obzira kupujete li iskusnog vrtlara ili profesionalnog cvjećara, ove torbice za pojaseve zasigurno će oduševiti bilo kojeg ljubitelja vrta. Kožni remen s alatom - vrtna vrećica - Torbica za alate - pojas alata za žene i vrtlari pojas alata - vrtlarski alat - vrtni pokloni- poklon za cvjećar.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe