• Newbie
Taufe zidne kuke višenamjenska plastična kuka kuhinja ormarića odjeća za kuću za kupatilo za kuka za kuka za viseće pribor.

Taufe zidne kuke višenamjenska plastična kuka kuhinja ormarića odjeća za kuću za kupatilo za kuka za kuka za viseće pribor.

HRK 3.33

✪ Primjenjivo za svoju spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i većinu dekora sobe. *Ova ljepljiva kuka za vješanje dizajnirana je s 4 noge, 4 elastične stupnjeve mogu držati predmete čvrsto, stabilne i ne lako pasti. *Izvrsno za viseće britvice, ručnike, četkice za zube, kuhinjski pribor, ključeve itd., Uštedu prostora. *Okružna glava odvojiva zidna kuka neće ogrebati ruke, omogućujući vam da lako objesite ili uklanjate predmete. ✪ Mora imati za dom, kuhinju i kupaonicu. Pomozite vam da uštedite prostor, držite svoju sobu urednu!. ✪ Primjenjivo za svoju spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i većinu dekora sobe. *Ova ljepljiva kuka za vješanje dizajnirana je s 4 noge, 4 elastične stupnjeve mogu držati predmete čvrsto, stabilne i ne lako pasti. *Izvrsno za viseće britvice, ručnike, četkice za zube, kuhinjski pribor, ključeve itd., Uštedu prostora. *Okružna glava odvojiva zidna kuka neće ogrebati ruke, omogućujući vam da lako objesite ili uklanjate predmete. ✪ Mora imati za dom, kuhinju i kupaonicu. Pomozite vam da uštedite prostor, držite svoju sobu urednu!. Kategorija proizvoda Hook Materialplasticshapes Ingle Hook Colorwhite (pakiranje od dva) Stylemodern Minimalist.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe