• Newbie
Kuhinjska kanta za smeće tipa školjke s visokom nogom, visoka kanta za smeće, kutija za smeće, kanta za odlaganje otpada, kupaonica,

Kuhinjska kanta za smeće tipa školjke s visokom nogom, visoka kanta za smeće, kutija za smeće, kanta za odlaganje otpada, kupaonica,

HRK 0.67

jednostavno pritisnite tipku. Dizajn tlačnog poklopca olakšava zatvaranje poklopca bez dodirivanja smeća i vreća za smeće kako bi se blokiralo smeće u kućanstvu. Sa samo 19,6 cm širine, može se smjestiti u mali neiskorišteni prostor kako bi se taj prostor u potpunosti iskoristio. Područje primjene : toaleti, kupaonice, hoteli, restorani i druga mjesta. Povećajte stativ, nema potrebe za savijanjem, prikladnije je bacati smeće. jednostavno pritiskanje tipke.Dizajn tlačnog poklopca olakšava zatvaranje poklopca bez dodirivanja smeća i vreća za smeće kako bi se blokiralo smeće u kućanstvu.Sa samo 19,6 cm širine, može se smjestiti u mali neiskorišteni prostor kako bi se taj prostor u potpunosti iskoristio.Područje primjene : toaleti, kupaonice, hoteli, restorani i druga mjesta.Povećajte stativ, nema potrebe za savijanjem, prikladnije je bacati smeće.Specifikacija : Naziv : visoka kanta za otpadmaterijal : 2 kapacitet : 15 litara veličina : 332 * 196 * 485 Mmboja : kao što je prikazano na slici paket uključuje : 1 * Visoka kanta za smeće Napomena : 1. Dopustite razliku od 1-3 cm (0,4-1,18 inča) zbog ručnog mjerenja i manjih promjena boje u različitim postavkama zaslona.2. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu, Boja komada može se malo razlikovati od slike. Molim vas, shvatite.Metalna kanta za smeće veliki organizator kanta za smeće od nehrđajućeg čelika za recikliranje kućnog otpada.

Deklarirane specifikacije

Name:
Tall Trash Can
Material:
PP
Capacity:
15L
Size:
332 * 196 * 485 mm
Color:
as shown
Packing included:
1 * Tall Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Metal Trash Can Big Organizer Stainless Steel Garbage Bin Recycling Storage Household Utilities :

Dopuna robe