• Newbie
; Mačji krevet mačja vila Kućica Odvojivi jastuk šator zatvoreni krevet za kućne ljubimce potrepštine za kućne ljubimce )

; Mačji krevet mačja vila Kućica Odvojivi jastuk šator zatvoreni krevet za kućne ljubimce potrepštine za kućne ljubimce )

HRK 0.67

*** Pruža vašem ljubimcu osjećaj privatnosti i stvara dobar osjećaj sigurnosti. *** Topao, udoban i izdržljiv krevet za mačke poseban je ukras kuće za vašu slatku mačku. Vrlo je pogodan za mačke da se igraju, drijemaju, odmaraju, opuštaju i spavaju u njemu ili na njemu. *** Pružite dodatnu podršku kućnim ljubimcima, pustite ih da se potpuno istegnu, učinkovito ublažavajući napetost i pritisak. *** Mogu uživati u samoći i provesti malo vremena sami, osjećajući se toplo i zaštićeno, što im može pomoći u održavanju opuštenog raspoloženja, promicanju razvoja i sreće. Imajte na umu da se preporučuje odvojeno pranje i sušenje. Budući da je komprimiran, nakon otvaranja pakiranja, osušite, protresite i ostavite da odstoji 48 sati da se razmuti. Mačka mirno spava, a poluzatvoreno pakiranje odgovara skrivenoj prirodi mačke - visoka elastičnost se ne uništava, tkanina je meka poput oblaka, ugodna za kožu, Prozračna i udobna. Dimenzije : mali (31x30x28 cm) Muški (40x40x32 cm) Dužina (48x45x37 cm) Mi ćemo kupcima ugodno iskustvo iz kupovine. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo ih riješiti u roku od 24 sata.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe